UDM, SIA

Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 300
    Showed in search results : 1026
    View in catalog : Car spare parts, sale

    Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
    Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsCraft camera certified master H.Jākobsons invites to visit free of charge amber workshop and to aquaint with amber processing as well as to feel the magical influence of amber.
    Kampas, furniture
    Kampas, furnitureKampas. Each person wants to have comfortable, natural and strong furniture.
    Skrundas muiža, hotel
    Skrundas muiža, hotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
    Akmens lietas, SIA
    Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
    Robežnieki kokaudzētava
    Robežnieki kokaudzētavaA wide assortment of seedlings of conifer, bushes and wintergreens. 130 various colours, forms of conifer, 250 foliage trees and bushes, and also 200 wintergreens.
    Baltic Media, translation office
    Baltic Media, translation officeTranslation office Baltic Media Ltd. is the leading language services company in Northern Europe. It provides translation and localization as well as language training services. Translations from and into Swedish, Finnish, Danish, Icelandic, Norwegian, Faroese, German, English, Polish, Russian, Latvian, Lithuanian and Estonian.
    Alefs S, SIA
    Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
    Falkors Building Industry, SIA
    Falkors Building Industry, SIAFalkors I.A.U. specialize in confined space access work, high altitude industrial maintenance work, high angle rescue and rescue training. Our safety training programs and safety record are based on the use of IRATA certified professionals only.
    Princis, SIA
    Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
    Veselības centrs Medeors pluss-S
    Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma