R.D.A., SIA

Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 658
    Showed in search results : 8671
    View in catalog : Second hand

    Villa Dole, guest house
    Villa Dole, guest houseRelaxation at the river Daugava in Dole isle. Cozy camps for sleeping, rooms for celebration and activities, a bathhouse.
    Pa Laimes Taku, bed and breakfast hotel
    Pa Laimes Taku, bed and breakfast hotelPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
    Akmens lietas, SIA
    Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
    Apšukrogs, cafe
    Apšukrogs, cafeAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
    For Rest, guest house
    For Rest, guest houseGuest house with a terrace on the bank of the lake. Russian bathhouse with besoms and aromatic tea. Place for small festivities 6 - 9 people.
    RD Met, SIA, metal working
    RD Met, SIA, metal workingSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
    Muižnieki, camping
    Muižnieki, campingMuižnieki, camping at the Usma lake. Guest house, bathhouse, places for tents. Recreation in nature, fishing, boat and couter rent.
    Kunči, guest house
    Kunči, guest houseGuest house Kunči. For your recreation and entertainment hall with fire place (45 persons), bathhouse, platform for organization of festivities, bower for picnic.
    Photorent, IK
    Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
    Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, advertising agency
    Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, advertising agencyLATSIGN. Advertisement, digital print, plotter works, environment advertisement, silk screening, car decoration.
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma