Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 407
    Showed in search results : 3751
    View in catalog : Associations, foundations

    Tavs Draugs, zoo salon
    Tavs Draugs, zoo salonUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
    Cīrulīši, health and recreation centre
    Cīrulīši, health and recreation centreRooms for celebrations, rooms for conferences, seminars, a hotel, bathhouses, jacuzzi, active rest and children campsites.
    Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
    Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
    MinTrakTex, SIA
    MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
    Vecliepas, holiday house
    Vecliepas, holiday houseVecliepas, at the riverside of Venta. Fishing and sports facilities. Premises for celebrations. Cottages with a terrace and grill.
    Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, art gallery
    Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, art galleryNESTER CUSTOM is a creative workshop for the creation of designer furniture and unique sculptures made of metal. Car, motorcycle, power tools and other metal products are used as the basis for our products. Our company began to develop in the repair of wrecked cars and restoration of motorcycles, which we continue to do successfully and Today, in parallel creating authoring custom bikes.
    Ilona Einika, photographer
    Ilona Einika, photographerI can say with confidence that I am in love with photography. This activity is not just a hobby, but an opportunity to capture your natural beauty and an opportunity to create a story. During the photo session, I always capture the moment and try to capture true emotions: happiness, tears, laughter, wonder, love. I am always open to cooperation and new challenges!
    Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
    Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
    Mucenieki, country house
    Mucenieki, country houseCountry house Mucenieki is located at the Abava river, next to the silent wood. Spaceous yard and pond. Separate house with a bathhouse, hall with a fire place and karaoke.
    Eglieni, guest house
    Eglieni, guest houseGuest house Eglieni invites to spend nice time and to enjoy healthy rest during all the year. Well equipped, cozy rooms, WiFi, bathhouse, karaoke, pond, hot tub. Riga - 30 min.
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma