Majai un interjēram, furniture salon

Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 1167
    Showed in search results : 24339
    View in catalog : Furniture

    PIF PAF, peintbola parks, sports and recreation centre
    PIF PAF, peintbola parks, sports and recreation centrePaintball park PIF PAF 6 km from Riga
    Irbītes, mājas kūpinājumi
    Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
    Juris Tumulkāns
    Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
    Puduri, leisure complex
    Puduri, leisure complexRooms for weddings, banquets, conferences, seminars. A bathhouse. Cozy log building houses. A place for sport events.
    Kristus Karaļa kalns, Berg
    Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
    Višķezers, place of recreation
    Višķezers, place of recreationPlaces for tents, comfortable lodgings for the night, a bathhouse with a banquet hall (for 25 people), fishing.
    Tāti, camping
    Tāti, campingKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
    Vilciņi, bath
    Vilciņi, bathViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
    Prezentreklāma, SIA
    Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
    BALTIC-S, Plumbing Equipment
    BALTIC-S, Plumbing EquipmentThe company Baltic-S deals with plumbing wholesale and retail.
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma