Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Bārbeles pagasta novadpētniecības centrs

Bārbeles pagasta novadpētniecības centrs

Bārbeles skolas ēka, Bārbeles pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3905
(+371) 22436467 - Voldemārs Barens
 
AllOffersMap
Description

Darba laiks: Otrdien, trešdien, ceturtdien no 9:00 līdz 14:30. Vajadzības gadījumā var sazināties ar vadītāju V. Barenu un vienoties par citu apmeklējuma laiku.

Pieejami novadpētniecības materiāli, pagasta skolas arhīvs, seni sadzīves priekšmeti, atradumi no karu laikiem. Pagasta vēsture ar attēliem apkopota brošūrā no 12.gadsimta līdz mūsdienām.

OffersProducts, services, keywordsTourism attraction sites Museums
Map

Statistics:
Fully viewed : 1457
Showed in search results : 38420


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
HBH Juozo alus , recreation centre
HBH Juozo alus  , recreation centreToday from 700 to 1200 people may relish Juozo beer and relish the excellent cuisine inside and outside at the same time.
Paradīzes graudi, flowers in Jurmala
Paradīzes graudi, flowers in JurmalaParadīzes graudi, flowers in Jurmala
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Līcīši, country yard
Līcīši, country yardSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Dalss & Co
Dalss & CoHome and garden products, flower bulbs, tubers, rhizomes, perennials in pots, hydrangeas, herbs, herbs, mushrooms, mycelium, tree seedlings. Home textiles, bedding, dishes and much more.
Jaunzemi, country yard
Jaunzemi, country yardLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Apartamenti Dundaga XXL, apartments
Apartamenti Dundaga XXL, apartmentsA holiday home with a wonderful warm pool and an aromatic wood-burning sauna. We are located in North Kurzeme, Dundaga, 150 km from Riga, in a private area. Dundagas castle and park are just 800 m from us, 22 km to the sea, 5 km to Baložezers, across the street is the Exotic Animal Park, nearby Liepniekvalka Caves, etc. c. natural sights. We offer apartments with a kitchen area. Sauna and pool available.
Port Hotel, hotel
Port Hotel, hotelThe Port Hotel, surrounded by a pine forest, is located in Ādaži, one of the most beautiful and exclusive areas near Riga. The hotel features 29 modern and comfortable guest rooms on three floors with individual designs and all the amenities guests might need.
Visi banneri