OTPE, SIA

Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 1487
    Showed in search results : 12031
    View in catalog : Ttranslations, translation services

    Miķeļbāka, camping
    Miķeļbāka, campingGuest house Miķeļbāka offers camping houses. Shower and WC. It is possible to order meal. Bicycle rent, gathering berries and mushrooms. Not far from the sea.
    Dace Grīnberga, keramiķe
    Dace Grīnberga, keramiķe Ceramist Dace Grīnberga works with stone compounds of various colours, clay and porcelain. Modern items for the interior. Ordinary, openwork shapes with different kind of textures.
    Indāni, country house
    Indāni, country houseThe country house,a bathhouse, a farm( biological agriculture). Riding on horses, excursions in the country farm. Ancient tools collection
    Tavs Draugs, zoo salon
    Tavs Draugs, zoo salonUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
    Miedziņš, store
    Miedziņš, storeViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
    ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
    ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
    Hotel Tigra, hotel
    Hotel Tigra, hotelHotel Tigra in Cēsis wil wait in order to provide rest after day works and activities. Special moments can be enjoyed in recreation centre, where is bathhouse, swimming pool and banquet - seminar hall.
    Gaišos toņos, burial services
    Gaišos toņos, burial servicesFuneral service complex, formatiuon of documents and all the accesories necessary for funeral, day night morgue services, agent call to home.
    Vila Baldininkas
    Vila BaldininkasBALDININKAS is a modern resort, compounded of three buildings. It is situated on the coast of Kursiu marios Lagoon in Pervalka, a small village of Neringa.
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma