Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Visiem Labi, IK

Lakstīgalu iela 4a, Ventspils, Latvija, LV-3601
(+371) 27766443
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsSouvenirs, presents

Statistics:
Fully viewed : 1746
Showed in search results : 14607
View in catalog : Souvenirs, presents


Kampas, furniture
Kampas, furnitureKampas. Each person wants to have comfortable, natural and strong furniture.
Rojas rodes, holiday house
Rojas rodes, holiday houseRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Vīteri, guest house
Vīteri, guest houseHoliday house at picturesque Adamova lake. A real country bathhouse. Near to it is Srkankalns skiing track with ski lift. Excursions to the near hadicraft men.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticFor more than 10 years, we have been offering our customers high-quality, powerful, professional equipment for firewood preparation, construction and landscaping work manufactured according to the quality standards of Lumag GmbH.
Dimzas, tree nursery
Dimzas, tree nurserySeed-plot Dimzas are offering for costumers: a wide assortment of ornamental plants. Floristic materials. We draft and realize greening projects.
Rīgas Būvserviss, building material sale
Rīgas Būvserviss, building material saleRIGA BŪVSERVISS offers to purchase at a profit different building materials - for roofs, facade, foundations, indoor and outdoor finishing, heat insulation, as well as windows, doors, plumbing and movable houses.
Kristus Karaļa kalns, Berg
Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Bērnības sala, babysitting and development center
Bērnības sala, babysitting and development centerBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Garāža, bar - restaurant
Garāža, bar - restaurantBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Visi banneri