Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Agrotehnika Smiltene, SIA, agricultural machinery

Agrotehnika Smiltene, SIA, agricultural machinery

Silva 23, Launkalnes pagasts, Smiltenes novads, Latvija, LV-4729
(+371) 64773212
(+371) 64772594
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsTractors
Map

Statistics:
Fully viewed : 5444
Showed in search results : 28952
View in catalog : Tractors


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Mītava, pleasure boat
Mītava, pleasure boatPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Baltijas durvis
Baltijas durvisDoors and windows, accessories.
Embūtes muiža, guest house
Embūtes muiža, guest houseNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Aldari, motel
Aldari, motelA motel. Rooms for banquets and celebrations. Sport event organization.
Baižas, tree nursery
Baižas, tree nurserySeed plot Baižas. Wintergreens, grass, cemetery plantations, rockeries, summer flowers, plants for balconies. 700 sorts and kinds of wintergreens` seedlings.
R. A. Kaspari, construction and repairs
R. A. Kaspari, construction and repairsR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Avotkalni, place of recreation
Avotkalni, place of recreationRecreation place Avotkalni offers a nice rest at the Salaca river - places for tents and picnic, sport grounds with inventory, children play grounds, going by boats and bikes, fishing.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Visi banneri