Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Enfriho, SIA

Enfriho, SIA

Muižas iela 9, Ādaži, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija
(+371) 26552789
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsBiological wastewater purification plant
Map

Statistics:
Fully viewed : 5623
Showed in search results : 16295
View in catalog : Biological wastewater purification plant


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Dārziņi, horse ranch
Dārziņi, horse ranchZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Valenas, SIA
Valenas, SIAWe invite stores to cooperate. We are the official representative of the German companies Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr. Bieler. representative. We offer a wide range of corrective, thermal and youth laundry sets, large sizes are also available, prices are reasonable. Choose German quality and practicality. We are appreciated in the market for stability and reliability.
Intema, SIA
Intema, SIAThe main activity of the company is the production of orthopedic springs and springless mattresses from maximally natural raw materials and the production of high-quality upholstered furniture. The company mainly uses an individual approach to each customer.
Raganas ķēķis, tavern
Raganas ķēķis, tavernIn "Raganas ķēķis" are the best treats from the country - have a meal, while your stomach is full, do not forget to try the special wine "Witch wine".
Gaujas Lukss, café - banquet hall
Gaujas Lukss, café - banquet hallKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Lilaste, leisure complex
Lilaste, leisure complexClean and fresh forest air, picturesque lake, recreation facilities both on the shore and on water, comfortable rooms – we have everything for wonderful recreation.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Visi banneri