Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Tiesu nams

Raunas iela 14, Cēsis, Cēsu novads, Latvija
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsTourism attraction sites

Statistics:
Fully viewed : 8016
Showed in search results : 28027
View in catalog : Tourism attraction sites


Geolite, geological research
Geolite, geological researchGeolite. Geological and geotechnical exploration. Engineering geology, technical research, which is used in building construction.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Bērnības sala, babysitting and development center
Bērnības sala, babysitting and development centerBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Petarde LTD, pyrotechnics
Petarde LTD, pyrotechnicsPetarde offers to organize a nice firework for the most significant moments - family festivities, Christmas, New Year, state festivities, company festivities, jubilees, presentations, etc.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Akmeņkalis, SIA, working of stone
Akmeņkalis, SIA, working of stoneSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Saulrieti, atpūtas komplekss, recreation centre by the sea
Saulrieti, atpūtas komplekss, recreation centre by the seaRomantic weekend. Relaxation for all family, 16 comfortable and homey sleeping - places. Premises for celebration and banquet. Russian and Turkish bathhouses, jacuzzi.
Indrāni, guest house
Indrāni, guest houseIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Pētes, territory improvement, planting
Pētes, territory improvement, plantingSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Visi banneri