Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Forplast

Gaujas iela 11-106, Rīga, Latvija
(+371) 67373777
(+371) 67373777
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsChemical products

Statistics:
Fully viewed : 5481
Showed in search results : 32243
View in catalog : Chemical products


Kampas, furniture
Kampas, furnitureKampas. Each person wants to have comfortable, natural and strong furniture.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Celmiņi, holiday house
Celmiņi, holiday houseBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Villa Vanilla, hotel
Villa Vanilla, hotelViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Ezernieki, guest house
Ezernieki, guest houseEzernieki is a place, where you can have a rest both in large company of friends or in large family, it is possible to accept companies of 60 and 20 persons.
Jerevan, hotel
Jerevan, hotelThe three-star 24-bed hotel Jerevan is for your services. Modern hotel situated near the town is surrounded by miraculous beauty of forests. It is a great place to have a rest and spend one’s time pleasantly.
Deko Alianse, flower shop
Deko Alianse, flower shopSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes 14, Rīga We offer flower delivery - 67282841 www.dekoziedi.lv
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Visi banneri