Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Vasarģeļišķu skatutornis

Vasarģeļišķu skatutornis

Daugavpils rajons
 
AllOffersGalleryMap
Description
Vasarģelišķu skatutornis Lai pilnīgi izbaudītu Daugavas skaistumu, jāuzkāpj skatu tornī No putna lidojuma var vērot vienu no 8 Daugavas lokiem visā skaistumā, daudzās gravas un ielūkoties Daugavas spoguli. No Krāslavas līdz Daugavpilij Daugava met 8 milzīgus līkumus. Gar Daugavu var saskaitīt ne mazāk ka 260 gravas un ir uzskaitīti apmēram 1700 avoti. Lielākie Daugavas krastu atsegumi sasniedz 40 m augstumu — Vevru un Slutinišku kraujas. Daugavas ieleja dominē sauseņu meži. Reģistrētas 79% no Daugavas ielejā un 57% no visa Latvija sastopamo augu skaita, no tam 38 aizsargājamas sugas, un dažu augu atradnes ir tikai Sājā teritorija. Konstatētas 303 cepurīšu sēņu sugas, kas ir trešā da|a no visām Latvija sastopajamām cepurīšu sugām; 1224 vaboļu sugas. Uzskaitītas 43 no 79 Latvijas sauszemes gliemežu sugām, no tām retas un aizsargājamas - 11 sugas.
Gallery
OffersProducts, services, keywordsWatchtowers more detailsTourism attraction sites more details
Map

Statistics:
Fully viewed : 18575
Showed in search results : 76195


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAIf you want to install a flagpole near your private house or company, if you need company or other flags, then K-MASTI.LV is the right place to get what you want! Flags and flagpoles are our business!
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsGuest house Tauriņi: with cozy acommodation, bathhouse, SPA BATH. Active recreation: teniss, basketball, volleyball, batute for children, billiards.
Lobes krogs, guest house
Lobes krogs, guest houseLobes pub. A cafe - till 50 people, a banquet hall - till 150 people, rooms, a bathhouse - till 20 people.
Atlas Motors, auto salon - auto service
Atlas Motors, auto salon - auto serviceAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Zemeņu krastiņi, country house
Zemeņu krastiņi, country houseZemeņu Krastiņi. Country house ar Ilzas-Geraņimovas lake. Lodging for night, bathhouse, swimming places, inventory rent.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Radisson Hotel Old Town Riga, hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, hotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Vītoli, leisure complex
Vītoli, leisure complexLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Visi banneri