Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Akmens bite, guest house

Jaunā iela 59, Jūrmala, Latvija, LV-2015
(+371) 29732946
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsGuest Houses

Statistics:
Fully viewed : 7652
Showed in search results : 40967
View in catalog : Guest Houses


Leibuk, IK
Leibuk, IKAccounting services for all kinds of business forms. Consultations on starting a business, choosing the most appropriate form of business, choosing tax regime. Leibuk provides comprehensive services ranging from business plan development, company formation, accounting and economic analysis to companies.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Zaļie Atvari, guest house
Zaļie Atvari, guest houseZaļie Atvari offers bathhouse complex, rooms for festivities, cozy rooms, atmosphere and possibility to order meals.
Bea aizkaru centrs, salon
Bea aizkaru centrs, salonCurtain saloon Bea. Curtain and table cloth fabrics, nippers, rullo, vertical and horizontal blinds, accesories and sewing accesories.
Jaunzemi, country yard
Jaunzemi, country yardLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Latrex laivas
Latrex laivasEnjoy unforgettable time on the water
Dvina, guest house
Dvina, guest houseNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Bērnu sala, Childrens goods
Bērnu sala, Childrens goodsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Visi banneri