Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Latgales īpašuma fonds

Rīgas iela 20-15, Daugavpils, Latvija
(+371) 65423419
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsReal estate

Statistics:
Fully viewed : 5034
Showed in search results : 25086
View in catalog : Real estate


Avotkalni, place of recreation
Avotkalni, place of recreationRecreation place Avotkalni offers a nice rest at the Salaca river - places for tents and picnic, sport grounds with inventory, children play grounds, going by boats and bikes, fishing.
Albatross SPA
Albatross SPAAlbatross SPA recreation complex has a 25m swimming pool with three lanes with a water temperature of 28 ° C, the depth of the pool at the shallow end is 1 meter, in the middle - 1.5 meters, at the deepest end 2 meters, a 7m children's pool with a water temperature of 32 ° C, average depth 0.5 meters, sauna and steam bath
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Santa, hotel
Santa, hotelHotel "Santa" offers you that opportunity in Sigulda – Latvia. We are close to Sigulda centre – in the picturesque stick, near waterside with wonderful landscape
Ilona Einika, photographer
Ilona Einika, photographerI can say with confidence that I am in love with photography. This activity is not just a hobby, but an opportunity to capture your natural beauty and an opportunity to create a story. During the photo session, I always capture the moment and try to capture true emotions: happiness, tears, laughter, wonder, love. I am always open to cooperation and new challenges!
Rojas rodes, holiday house
Rojas rodes, holiday houseRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Bērnu sala, Childrens goods
Bērnu sala, Childrens goodsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Hidrolats, SIA, metal working
Hidrolats, SIA, metal workingRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, working of stone
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, working of stoneMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Visi banneri