Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Labiekārtošana, SIA, advertising agency

1. pasažieru iela 6, Daugavpils, Latvija, LV-5403
(+371) 29406407
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsOutdoor advertisementAdvertisement

Statistics:
Fully viewed : 7869
Showed in search results : 45558
View in catalog : Outdoor advertisement


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Laba sēta, SIA, gates, fences, automatic equipment
Laba sēta, SIA, gates, fences, automatic equipmentQualitative services of manufacture of yards, Gates, wickets - any size. Dry concrete technology, Frost - resistant concrete Products.
BALTIC-S, Plumbing Equipment
BALTIC-S, Plumbing EquipmentThe company Baltic-S deals with plumbing wholesale and retail.
Indāni, country house
Indāni, country houseThe country house,a bathhouse, a farm( biological agriculture). Riding on horses, excursions in the country farm. Ancient tools collection
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu joinery. Furniture, kitchen, guest rooms, bedrooms. Built in wardrobes. Sliding systems.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Burtnieki, guest house
Burtnieki, guest houseViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Visi banneri