Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Volarts, SIA

Kuršu iela 21/2, Liepāja, Latvija
(+371) 63422571
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsAntennas

Statistics:
Fully viewed : 7431
Showed in search results : 45093
View in catalog : Antennas


BALTIC-S, Plumbing Equipment
BALTIC-S, Plumbing EquipmentThe company Baltic-S deals with plumbing wholesale and retail.
D.C.S. SIA, moving services
D.C.S. SIA, moving servicesD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Vestiena***, hotel
Vestiena***, hotelA guest house, cafe, rooms for seminars and a bathhouse. Fishing near the lakes and mushroom picking. Next to it there is a Latvia pride - Gaizinkalns (311m) and beside there is Bazu hill (268 m).
Zelts.lv, jewellery salon
Zelts.lv, jewellery salonAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Dvina, guest house
Dvina, guest houseNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Vilar Hotel, hotel
Vilar Hotel, hotelVilar Hotel SPA is located in Aizkraukle, 90 km from Riga. This is where you can forget about the bustle of the city, truly relax and unwind with your beloved friends and family. Hotel Vilar features cozy rooms, a location, a spa, a gym and tennis courts.
Sējas novada Sporta centrs, hotel - guesthouse
 Sējas novada Sporta centrs, hotel - guesthouseSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Pļavnieki, veterinary clinic
Pļavnieki, veterinary clinicMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
RUSSO-BALT, car trailers
RUSSO-BALT, car trailersProduction company RUSSO-BALT is the first producer of cars and minibuses in Republic of Latvia.
Visi banneri