Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

IDS, SIA

Krāmu iela 2 - 3.st., Rīga, Latvija
(+371) 67221692
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsFinancial action

Statistics:
Fully viewed : 8982
Showed in search results : 22676
View in catalog : Financial action


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Window films, visual advertisement, advertisement on cars, glass toning, decorative glass.
Nordmen, store
Nordmen, storeEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Miedziņš, store
Miedziņš, storeViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsGuest house Tauriņi: with cozy acommodation, bathhouse, SPA BATH. Active recreation: teniss, basketball, volleyball, batute for children, billiards.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC equipment for bakers, pastries and pizzerias. Deck, rack, pizza's ovens, industrial, in-store, tunnel ovens, fermentation cabinets
Skrundas muiža, hotel
Skrundas muiža, hotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
PIF PAF, peintbola parks, sports and recreation centre
PIF PAF, peintbola parks, sports and recreation centrePaintball park PIF PAF 6 km from Riga
Visi banneri