Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Grasis

Rīga, Latvija
(+371) 29219811
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsSecurity services

Statistics:
Fully viewed : 5811
Showed in search results : 24327
View in catalog : Security services


Ārijas stādaudzētava, tree nursery
Ārijas stādaudzētava, tree nurseryĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
BKB Birojs, SIA, bookkeeping
BKB Birojs, SIA, bookkeepingSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsThe Centre of Alternative care of handicapped youngsters Mercy House was founded in Ventspils.
Sers, carnival costumes rental
Sers, carnival costumes rentalWe offer a wide choice of carnival costumes,both for children and grown ups (costumes, masks, clothes, pharapernalia, wigs).
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Mārkulīči, place for hunting sports and recreation
Mārkulīči, place for hunting sports and recreationIn Mārkulīči outdoor shooting ranges you can try different hunting firearms, archery, learn knowledge from a skilled shooting instructor. There are sports fields, an unusual free-fall swing, as well as the opportunity to spend the night in a cozy guest house with a sauna.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projects renders service in planting of greenery and improvement. "From project till blossoming garden".
Skultes muiža, guest house
Skultes muiža, guest houseSkulte manor - ideal place for collective entertainments, weddings, corporate sports games: guest hall, bathhouse, swimming pool, hall with a fire place, terrace, two room accomodation. 
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Visi banneri