Liepājas muzejs, filiāle

Products, services, keywords
Statistics:
Fully viewed : 6947
Showed in search results : 17812
View in catalog : Museums

Ūši, camping
Ūši, campingThe proximity of Kolkasrags, the air saturated with the smell of the sea and pines, the ancient history and the unique identity of the place are the hallmarks of Kolka, which have also been absorbed by Ūšu sēta and its people. We offer to get to know the identity of the far northern corner of Kurzeme while enjoying a leisurely rest near the sea.
Zīmulis un ota, art gallery, artists shop
Zīmulis un ota, art gallery, artists shopMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAThe company is engaged in the manufacture of monuments, stone garden sculptures and interior design elements.
Miķeļbāka, camping
Miķeļbāka, campingGuest house Miķeļbāka offers camping houses. Shower and WC. It is possible to order meal. Bicycle rent, gathering berries and mushrooms. Not far from the sea.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
latvaslini, store
latvaslini, storeThe company SIA "LatvAS" is the manufacturer of the brand Latvaslini linen fabric and sheep's wool products. Latvaslini is a brand and combination of words created from the company name latvas and lini, to give priority to home textiles made of linen fabric. All products of the Latvaslini brand are made in Latvia.
Sumbrs, café - motel
Sumbrs, café - motelCafe - motel, meal offer, it is possible to lay the table till 50 persons.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Albatross SPA
Albatross SPAAlbatross SPA recreation complex has a 25m swimming pool with three lanes with a water temperature of 28 ° C, the depth of the pool at the shallow end is 1 meter, in the middle - 1.5 meters, at the deepest end 2 meters, a 7m children's pool with a water temperature of 32 ° C, average depth 0.5 meters, sauna and steam bath
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma