Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Vangažu Evaņģēliski Luteriskā baznīca, church

Vangažu Evaņģēliski Luteriskā baznīca, church

Vangažu baznīca, Inčukalna pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2136
(+371) 29478251
 
AllOffersMap
Description

Vangažu Evaņģēliski Luteriskā baznīca ir sens kultūras un arhitektūras piemineklis, kuru ieskauj mierpilni lauku dabas skati. Vangažu Evaņģēliski Luteriskā baznīca atrodas bieza meža ielokā, nelielā pakalnā. No šī pakalna paveras skats uz mierpilniem lauku dabas skatiem, kurus var nesteidzīgi baudīt, iekārtojoties uz kāda no apkārtnē izvietotiem soliņiem.

Baznīca tika atklāta 1789. gadā un darbojās līdz pat 20. gadsimta sākumam, līdz karadarbības rezultātā tika nopostīta. Laika ritējums un vēsturiski notikumi mainīja ēkas izmantošanas nolūkus, un tikai 90. gadu sākumā tā atguva savu īsteno veidolu.

Baznīca ir neliela, tomēr ļoti mājīga un gaiša. Jau no attāluma tā izstaro patīkamu siltumu, aicinot apmeklētājus doties iekšā.

OffersProducts, services, keywordsChurches Congregations
Map

Statistics:
Fully viewed : 5479
Showed in search results : 37854


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Dalss & Co
Dalss & CoHome and garden products, flower bulbs, tubers, rhizomes, perennials in pots, hydrangeas, herbs, herbs, mushrooms, mycelium, tree seedlings. Home textiles, bedding, dishes and much more.
URALA, guest house
URALA, guest houseReal Russian bathhouse. Rooms for festivities till 100 people. Great terrace with hot tub. Not far from Riga.
Mežābeles, holiday house
Mežābeles, holiday houseAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Kristus Karaļa kalns, Berg
Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Lidums SIA, woodworking
Lidums SIA, woodworkingWe processed round timber and sawn timber both. Mainly we use pine. Lidums Ltd. exported garden equipment.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Būvcentrs, building material sale
Būvcentrs, building material saleInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Visi banneri