Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Rēzeknes augstskola, Pedagoģijas fakultāte

Atbrīvošanas aleja 115, Rēzekne, Latvija, LV-4601
(+371) 64622679
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsHigher education

Statistics:
Fully viewed : 7395
Showed in search results : 21391
View in catalog : Higher education


Palmas, holiday house
Palmas, holiday houseBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Ārijas stādaudzētava, tree nursery
Ārijas stādaudzētava, tree nurseryĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Kļava
KļavaOn of Kļava new activities is a cooperation with a famous German wooden door manufacturer - a firm LEBO, that buys planed half-finished products for door caracas manufacture.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB produces production of glass fiber. Production of outer swimming pools, boats, safety rafts, production of models and forms for concrete mouldings.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Saullēkti ozolos, guest house
Saullēkti ozolos, guest houseViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Debesu bļoda, guest house
Debesu bļoda, guest houseDebesu bļoda in Ogre region, 40 km from Riga invites to celebrate festivities, offers night lodgnings, banquet hall, bathhouse, SPA bath, sports ground. In winter - skiing and skating.
Visi banneri