Citro, einkaufen

  • Rūtas, Kolka, Kolkas pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3275
  • (+371) 28550452
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 6417
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 47539
    View in catalog : Lebensmittel

    Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, Steinbearbeitung
    Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, SteinbearbeitungMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
    Zanzibāra, Campingplatz
    Zanzibāra, CampingplatzKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
    Krauklīši, Gasthaus
    Krauklīši, GasthausKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
    Nemuno Turas, Gasthaus
    Nemuno Turas, GasthausEin modernes Gehöft in einer ruhigen Siedlung in der Nähe von Kaunas. Es werden Erholungsprogramme veranstaltet, wie auch Familienfeste, Gesundheitsprogramme, Seminare.
    Malvīne, Gasthaus
    Malvīne, GasthausMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
    Riekstkalni, Pflanzenzucht
    Riekstkalni, PflanzenzuchtDie spezialisierte Nussbaumgärtnerei „RIEKSTKALNI“ bietet frostbeständige Nussbaumsetzlinge aus Kanada, die für das lettische Klima geeignet sind. Unsere Setzlinge werden aus den Samen der besten kanadischen Mutterbaumsorten gezüchtet, wodurch sich die Setzlinge besser an das Klima, den Boden und das Lichtregime Lettlands anpassen können.
    Chiffon, kleidung
    Chiffon, kleidungChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
    Kalna ligzda, Hotel
    Kalna ligzda, Hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
    ESELO, Zentrallager
    ESELO, ZentrallagerSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
    Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
    Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma