KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Auces Amatu māja

Raiņa iela 14, Auce, Dobeles novads, Latvija, LV-3708
(+371) 20043849
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung

Auces Amatu mājā darbojas tautas lietišķās mākslas studijas “Auce” dalībnieces, kuras darina tautas tērpus, auž tautiskos lakatus, linu dvieļus, galdautus, vilnas segas un visdažādākos grīdceliņus. Turpat izstādīti un apskatāmi jau gatavie izstrādājumi ar iespēju tos iegādāties. Studijas mērķis ir piekopt un uzturēt dzīvas šī senā aroda zināšanas un prasmes, veicinot latvisko piederības sajūtu. Apmeklētājiem piedāvā iespēju redzēt gan aušanas procesu, gan pašiem līdzdarboties zinošu un pieredzējušu audēju vadībā. Izpalīdzīgās meistares „neslēpj sveci zem pūra” un darba procesā labprāt dalās ar gadiem uzkrātās zināšanām, kā arī palīdz tikt pie vēlamā rezultāta. Ekskursija notiek ar iepriekšēju pieteikšanos.

AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSehenswürdigkeiten Handwerkshäuser
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 5866
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 30843


Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Iecavnieki, Gasthaus
Iecavnieki, GasthausViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Paradīzes graudi, Blumen in Jurmala
Paradīzes graudi, Blumen in JurmalaParadīzes graudi, Blumen in Jurmala
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM produziert ab 1994 Trachten. Kinderwäsche, Tischdecken, Vorhänge, Kissen, Schaukelstühle, Hängematten. Verfügbare Einzelbestellungen.
BALTIC-S, Sanitätstechnik
BALTIC-S, SanitätstechnikUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Miķeļbāka, Campingplatz
Miķeļbāka, CampingplatzViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Visi banneri