KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Olan Sami

Šampētera iela 2, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 67616023
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSnacks, Kochkunstwaren

Statistik:
Ist durchgesehen : 8379
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 39432
View in catalog : Snacks, Kochkunstwaren


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
JS WoodMagic , Holzbearbeitung
JS WoodMagic , HolzbearbeitungKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Norde metāls, SIA, Metallbearbeitung
Norde metāls, SIA, MetallbearbeitungNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Priedes māja, Gasthaus
Priedes māja, GasthausViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Klivet, tierklinik
Klivet, tierklinikVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Žagarkalns, Campingplatz
Žagarkalns, CampingplatzCamping und Bootsbasis Žagarkalns. Freizeitunterhaltungen für das Personal, Fahrten mit Booten entlang des Flusses. Picknickplätze, Boot, Fahrrad, Zeltverleih.
Raibie logi, Hotel
Raibie logi, HotelViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Credo, Fahrschule
Credo, FahrschuleAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Aldari, Motel
Aldari, MotelMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Visi banneri