KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

JTES, konditorejas cehs

Brīvības iela 131, Jēkabpils, Latvija, LV-5201
(+371) 65231433
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSüßwaren, Süßigkeiten

Statistik:
Ist durchgesehen : 6136
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 18747
View in catalog : Süßwaren, Süßigkeiten


Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Pa Laimes Taku, Pension
Pa Laimes Taku, PensionPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Zivtiņi, Gasthaus
Zivtiņi, GasthausViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Dārziņi, Pferdehof
Dārziņi, PferdehofZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Būvcentrs, Baumarkt
Būvcentrs, BaumarktInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsIn den geschlossenen Barräumen sowie im Hof der Bar von 700 bis zum 1200 Leuten auf einmal ,,Juozas Bier“ und schöne Rada Küche genießen.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssDas Erholungszentrum “Dridži” lädt alle ein, die das Interesse für Erholung und Tourismus auf dem Lande haben und Ihnen die Unterbringung in gemütlichen Balkenhäusern, die das ganze Komfort haben. Für besondere Festlichkeiten steht Ihnen unser Gästehaus zur Verfügung, von dem man eine unvergessliche Aussicht auf den malerischen Dridži See werfen kann.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Flugkarten on-line, Flugkartenkassen, Reservierung, Verkauf, www.AvioKase.lv. Hotelbuchung weltweit. Pauschalreisen, Charterflüge Unterkunft für die Turisten in Lettland.
Medus veikals, einkaufen
Medus veikals, einkaufenMehr als 30 Sorten von Honig einbringt auf dem Bienengarten Lettland, Bienenwachssalben, Kerzen aus 100% Bienenwachs, Produkte Imkerei (Pollen, Gelee Royale, Propolis, Bienenwachs), Inventar fur Imkerei, Literatur über die Bienenzucht.
Visi banneri