KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Ziedu pietura, Blumenladen

Ziedu pietura, Blumenladen

Dundagas iela 15, Talsi, Talsu novads, Latvija, LV-3201
(+371) 20633313
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAusbreitung der Presse
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 5381
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 34320
View in catalog : Ausbreitung der Presse


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Hotel Tigra, Hotel
Hotel Tigra, HotelViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
FINLAT
FINLATKonsumentenkredit, Kreditumfinanzierung, Refinanzierung, Immobilienpfandkredit, Autopfandkredit, Autokaufkredit, Autoleasing, Firmenkredit, Existenzgründungskredit, Schuldentilgungskredit, Bauerkredit, Factoring/Rechnung, Finanzierung von Entwicklungsprojekten, interessante IT-Finanzierung von Start-ups, Darlehen gegen Grundpfandrecht.
Waldmeisteri, Gasthaus
Waldmeisteri, GasthausJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Zāģeri, Gasthaus
Zāģeri, GasthausBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Dižāpas, Campingplatz
Dižāpas, CampingplatzAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Purgaiļi, Gasthaus
Purgaiļi, GasthausViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Visi banneri