KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

JS projekts, SIA, reklāmas birojs

Mazā Nometņu iela 451002 Mazā Nometņu 45A, Rīga, Latvija
(+371) 67842212
(+371) 67316724
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPrezentreklāmaSouvenire der Werbung

Statistik:
Ist durchgesehen : 7481
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 37158
View in catalog : Prezentreklāma


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Rakstā, einkaufen
Rakstā, einkaufenEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Aldari, Motel
Aldari, MotelMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIADie Haupttätigkeitsrichtungen des Unternehmens sind Entwurf, Lieferung und Montage von Anlagen zur biologischen Abwasseraufbereitung, Lieferung und Montage von Holzlauben und Gartenhäusern sowie technischer Kommunikationsbau.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Līva***, Hotel
Līva***, HotelDas Hotel Līva ist ein drei- Sterne- Hotel, das seinen Gästen 111 häuslich eingerichtete Hotelzimmer – von eleganten, feinen Luxus- und Business- Suiten bis zu bequemen Standard- und Klasse-Zimmern.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Radisson Hotel Old Town Riga, Hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, HotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Visi banneri