KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Datorgrafika, SIA

11. Novembra krastmala 35 - 204, Rīga, Latvija, LV-1583
(+371) 67222272
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPolygraphiedienste

Statistik:
Ist durchgesehen : 6010
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 16416
View in catalog : Polygraphiedienste


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Žagarkalns, Campingplatz
Žagarkalns, CampingplatzCamping und Bootsbasis Žagarkalns. Freizeitunterhaltungen für das Personal, Fahrten mit Booten entlang des Flusses. Picknickplätze, Boot, Fahrrad, Zeltverleih.
EXI, Möbel
EXI, MöbelLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Everte, SIA, Gebäudereinigung
Everte, SIA, GebäudereinigungProfessioneller Zimmer und Gebiet Reinigungsservice. Reinigungsarbeiten für Büro, Haus und Wohnung. Räumlichkeiten reinigen und waschen, Bodenpflege. Fenster waschen. Reinigungsservice vom Typ Hotel. Gebietsreinigung. Schnee- und Eisreinigung.
Chiffon, kleidung
Chiffon, kleidungChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Rojas rodes, Gasthaus
Rojas rodes, GasthausRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Visi banneri