Mērnieces I. ārsta pediatra prakse

  • Ventspils iela 12, Kuldīga, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3301
  • (+371) 63322309
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
EscapeTown, Breakout-Spiele
EscapeTown, Breakout-SpieleBreakout-Spiele. Begeben Sie sich mit Ihren Freunden oder Kollegen auf ein unvergessliches Abenteuer zum Thema des Zweiten Weltkriegs. Fordern Sie sich selbst heraus und sehen Sie, wie einfallsreich und agil Sie unter Druck sind und ob Sie logisch und analytisch denken und im Team arbeiten können.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Zanzibāra, Campingplatz
Zanzibāra, CampingplatzKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Lidums SIA, Holzbearbeitung
Lidums SIA, HolzbearbeitungLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Porto Resort, Hotel
 Porto Resort, HotelPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Visi banneri
laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma