KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Lācītes I. ģimenes ārsta prakse

Asteru iela 5, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 63020642
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAmbulatorische medizinische Hilfe

Statistik:
Ist durchgesehen : 7565
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 35555
View in catalog : Ambulatorische medizinische Hilfe


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Radisson Hotel Old Town Riga, Hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, HotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasDas Wassermühlenmuseum Rundāle gibt einen Einblick in das Sehen und Verstehen des Betriebs der Wassermühle des letzten Jahrhunderts und ihres Wesens. Die Wassermühle erstreckt sich über fünf Stockwerke und lässt Sie den Mahlvorgang der Mühle verfolgen – vom Korn zum Mehl.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiDerzeit werden mehr als 300 Rebsorten auf dem Hof des Weinbauern und Sortensammlers Gata Kužums zu Inspektionszwecken im Garten angebaut. Jedes Jahr wird die Sammlung um 20 - 30 neue Sorten ergänzt, wobei diejenigen verworfen werden, die für unsere Bedingungen nicht geeignet sind. Wir helfen Ihnen gerne dabei, eine fruchtbare Rebe in Ihrem Haus anzubauen, die Sie mit süßen und saftigen Beeren begeistern wird.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Pa Laimes Taku, Pension
Pa Laimes Taku, PensionPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Kalves, Gasthaus
Kalves, GasthausBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Kombucha, Restaurant
Kombucha, RestaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Visi banneri