KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Ezerkrasti, atpūtas bāze

Ezerkrasti, atpūtas bāze

Ezerkrasti, Tilīši, Čornajas pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4617
(+371) 26411207
(+371) 26450437
Juristische-Person : EZERKRASTI, Čornajas pagasta zemnieku saimniecība, Zemnieku saimniecība
Eintragungsnummer : 42401000919
Juristische adresse : Tilīši, Čornajas pagasts, Rēzeknes novads, LV-4617
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Viesu nams Ezerkrasti atrodas brīnišķīgā vietā pie Rāznas ezera 260 km attālumā no Rīgas un 18 km attālumā no tuvākās pilsētas Rēzekne. Pie mums ir iespējams rīkot kāzas, seminārus un svinīgus pasākumus, gan atpūsties vai sportot, kā arī veldzēties Rāznas ezerā.

Iespēja nosvinēt savus skaistākos dzīves notikumus viesu namā "Kastanis" līdz pat 130 personām ar galdu klāšanu. Dzīvošana (gultasvietas) "Kastanī" pieejamas piecās istabās līdz 20 personām.

Viesu namā "Apelsīns" iespējams rīkot pasākumus banketu zālē līdz 60 personām un dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās ar kopējo guļvietu skaitu - 34 personām. Viesu mājā ir arī krievu pirts, baseins, biljards un virtuve ar aprīkojumu. 

Mierīgai ģimenes atpūtai ir pieejama mazā mājiņa "Kļava" ar virtuvi (aprīkojumu), krievu pirti un guļvietām līdz 7 personām. Kopumā Ezerkrastos varam izguldīt līdz 75 personām.

Ekonomiskās klases atpūtnieku vajadzībām ir: telšu vietas ar ugunskura vietām un piknika namiņš.
Esošajos futbola un volejbola laukumos ir iespēja rīkot sporta pasākumus. Pieejams bērnu rotaļu laukums. Savukārt aktīvās atpūtas cienītājiem piedāvājam laivu, ūdens velosipēdu un vējdēļu nomu. Tepat, vasaras mēnešos, pludmales apmeklētāju vajadzībām ir arī neliels vasaras veikals.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAtpūta pie Rāznas ezera mehr DetailsKļava (Gasthäuser )100 € mehr DetailsApelsīns (Gasthäuser )550 € mehr DetailsKastanis (Bankettsäle) mehr DetailsHotels und Unterkunft mehr DetailsHallen für Konferenzen und Seminare Tischdecken mehr DetailsSporta un tūrisma inventāra noma Ūdens velosipēdu noma3.5 € Verleih der Boote2.5 € mehr DetailsSporta laukumi Volleyballplätze Futbola laukumi Peldvietas Saunas mehr DetailsPlatz für Sportveranstaltungen Schwimmbäder Erholung in der Natur mehr DetailsAngeln Piknikplätze Sēņošana Bumbu noma Hotelzimmer Zeltplätze Organisation der Veranstaltungen Erholung am See Biljards mehr DetailsAktive Unterhaltung mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 199740
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 2319910

Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIADie Haupttätigkeitsrichtungen des Unternehmens sind Entwurf, Lieferung und Montage von Anlagen zur biologischen Abwasseraufbereitung, Lieferung und Montage von Holzlauben und Gartenhäusern sowie technischer Kommunikationsbau.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Granda, Tischlerei
Granda, TischlereiFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Skandināvs 3XL, einkaufen
Skandināvs 3XL, einkaufenSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Stādu placis Lielvārde, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Stādu placis Lielvārde, Umgebung, Einrichtung der GrünanlagenSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Kokaudzētava Baltezers, Baumschule
Kokaudzētava Baltezers, BaumschuleDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Hotel KOLUMBS, Hotel
Hotel KOLUMBS, HotelGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Visi banneri