KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Auces pilsētas pārvaldes ēka

Jelgavas iela 1, Auce, Dobeles novads, Latvija, LV-3708
(+371) 63745280
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung

Ēka būvēta ap 1905. gadu privātskolas vajadzībām pēc ēkas īpašnieka Jāņa Lagzdiņa projekta no Vecauces miesta ceplī izgatavotiem ķieģeļiem. Skolas nosaukums bija     "J. Lagzdiņa meiteņu četrklasīgā privātskola" un tā darbojās no 1911. līdz 1915. gadam. Pēc Pirmā pasaules kara līdz 1927./28. mācību gadam ēkā darbojās miesta pamatskolas jaunākās klases. Laika gaitā ēkā atradās pilsētas valde, Jelgavas apriņķa policijas iecirknis, graudu noliktava, mācību un pētījumu saimniecība "Vecauce" kantoris. Tagad šajā ēkā atrodas Auces pilsētas pārvalde un ir viens no skaistākajiem namiem Aucē.

AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortArchitektonische Denkmäler
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 471
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 2275


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Sanders, Gasthaus
Sanders, GasthausViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Krauklīši, Gasthaus
Krauklīši, GasthausKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Valteri, Gasthaus
Valteri, GasthausViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Debesu bļoda, Gasthaus
Debesu bļoda, GasthausDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Visi banneri