KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Pilsētas māja, Gasthaus

Pilsētas māja, Gasthaus

Tirgus laukums 6, Dobele, Dobeles novads, Latvija, LV-3701
(+371) 22319919
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGasthäuser in Lettland
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 514
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 2912
View in catalog : Gasthäuser in Lettland


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Chiffon, kleidung
Chiffon, kleidungChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Mucenieki, Gasthaus
Mucenieki, GasthausKleines Blockhaus mit einer Sauna direkt am Fluss Lielupe, Bootfahrten, Angeln.
Apšukrogs, Cafe
Apšukrogs, CafeAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
URALA, Gasthaus
URALA, GasthausĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
JM Grupa, Holzbearbeitung
JM Grupa, HolzbearbeitungCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASDas Unternehmen AKVEDUKTS ist einer der stabilsten und zuverlässigsten Großhändler für Heizungs-, Wasserversorgungs- und Gartenprodukte im Baltikum. Unser Unternehmen bietet moderne Produkte, die hohen Standards und technischen Anforderungen für die Wasserversorgung, Heizung und Bewässerung auf dem Gebiet von Lettland, Litauen und Estland entsprechen.
Vila VAKARĖ , Gasthaus
Vila VAKARĖ , GasthausVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
For Rest, Gasthaus
For Rest, GasthausViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Porto Resort, Hotel
 Porto Resort, HotelPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Visi banneri