KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Drogas, AS, einkaufen

Drogas, AS, einkaufen

Rīgas iela 20, Valmiera, Valmieras novads, Latvija, LV-4201
(+371) 25350974
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortIndustrielle WarenParfümerie, Kosmetik, Schönheitsprodukte
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 640
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 6187
View in catalog : Industrielle Waren


Ēmužas, Gasthaus
Ēmužas, GasthausLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Vintāža, Gasthaus
Vintāža, GasthausViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Saullēkti ozolos, Gasthaus
Saullēkti ozolos, GasthausViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdylle für Fischer - drei Ferienhäuser auf den Inseln eines 33 ha großen Stausees. Kommerzangeln.
BKB Birojs, SIA, Buchhaltung
BKB Birojs, SIA, BuchhaltungSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Sanders, Gasthaus
Sanders, GasthausViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Iešnalė, Landgut
Iešnalė, LandgutModernes Anwesen-Landhaus im Nationalpark Žemaitija am See Iešnalis. Zimmer mit Bequemlichkeiten. Küche, Wohnzimmer min Kamin.
Visi banneri