KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Vecbērziņi

Vecbērziņi

Vecbērziņi, Ozolaine, Vecsaules pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3936
(+371) 26308136 - Renāte
(+371) 29246916 - Raimonds
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Vecbērziņi atrodas meža un Pitka ezera ielokā, prom no pilsētas kņadas, kaimiņiem un trokšņiem. Lieliska klusa vieta, kur baudīt dabas mieru un mainību jebkurā gada laikā, izstaigāt dzīvnieku takas, doties makšķerēt, baudīt ūdens aktivitātes vai pielpot pilnu plaušu svaiga gaisa.

Ziemas sezonā ir iespējams izbaudīt pilnīgu klususmu, savukārt no agra pavasara līdz vēlam rudenim pie mums ir ļoti skaļi, jo sakliedzas visdažādākie putni, sākas varžu kora sezonas atklāšana, bebra zobu asināšana, buku riešana, briežu bauris. Kā arī no krūmiem var lūkoties kāda lapsa vai jenotsuns.

Lai līdz mums nokļūtu, iespējams, nāksies pārvarēt pāris ceļa šķeršļus, kas ir atkarīgs no laikapstākļiem un braukšanas ambīcijām, bet drosmīgākie vienmēr sasniedz gala mērķi.

Vecbērziņi atrodas 70 km no galvaspilsētas Rīgas. Tuvākais veikals atrodas 4 km attālumā.

Tuvākā pilsēta ir Bauska (30km). Bauskas pils atrodas gleznainā zemes kāpā, kur Mūsa un Mēmele satek Lielupē. Īpaši nozīmīgs baroka arhitektūras piemineklis ir Rundāles pils. Mežotnes pils ir viens no spilgtākajiem klasicisma arhitektūras paraugiem Latvijā.

Latvijas lielākais sēravots atrodas 20 minūšu pastaigas attālumā (Kulšēnu sēravots).

Skaistkalnes baznīca (15km) ir viena no lielākajām un vecākajām baznīcām Latvijā, kas atrodas netālu no Lietuvas robežas.

10 km atālumā Bruknas muiža.

Mednieka būcenis

Mednieku būcenis atgriež pirmatnējās sajūtas, ar visu nepieciešamo aprīkojumu un komfortu. Mednieka būcenis ir izveidots, lai sajustu dabas mežonīgumu un tajā pat laikā justos omulīgi.

Bērzu māja

Atrodas meža ielokā bērzu birzē, aprīkota ar visu nepieciešamo dzīvošanai.

Komfortabla un ietilpīga, lai uzņemtu 2 ceļotājus, kuri vēlas pavadīt romantisku vakaru divvientulībā.

Laivošanas iespējas

Papildus piedāvājam smailītes (kaijaki) laivošanai pa visu Bauskas novadu, kā arī blakus mums atrodas Iecavas upe, kura ar savu dabas ainaviskumu un mežonīgumu ir līdzvērtīga Abavai un Gaujai, bet laivotāju vidū nav tik apgūta un izpētīta.

Papildus piedāvājam:

Saunu, karsto kublu, laivu noma (upe/ezers), SUP dēļus, katamarānu, telšu vietas

Cenas

  • Bērzu māja - 60 eiro/diennakts
  • Mednieku namiņš - 70 eiro diennakts pārim, katram nākamajam + 20 eiro
  • Telts vieta - 10 eiro
  • Katamarāna noma 20 eur diena
  • Laivas noma diena 20 eiro, katra nākamā 15 eiro
  • Sup noma - 15 eiro
  • Kanoe noma - 15 eiro
  • Pirts - 60 eiro
  • Karstais kubls - 60 eiro
  • Malka ugunskuram 5€ (maiss)
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels und Unterkunft    Mednieka būcenis (Ferienhäuser)70 € mehr Details   Bērzu māja (Ferienhäuser)60 € mehr DetailsSaunas Beheizte Wanne mehr DetailsVerleih der Boote SUP-Board-Verleih, Miete Katamaran-Vermietung, Verleih20 € Urlaub am Meer Zeltplätze10 €
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 3156
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 184949


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Krauklīši, Gasthaus
Krauklīši, GasthausKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsDas ganze Jahr über aktiv! Ozolkalns bietet Freizeitmöglichkeiten und Unterkunft im Gauja Nationalpark, in der Nähe von Cesis. Im Winter gibt es Ski- und Snowboardpisten mit einer Länge von 500 Metern. Der Berg ist mit einem Sessellift und zwei Ankerliften ausgestattet, Ausrüstungsverleih und Instruktorendienste sind verfügbar.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsGästehaus in Tinuzi. Kostenloses WiFi. Bad und Whirlpool. Einige Unterkünfte verfügen über eine komplett ausgestattete Küchenzeile, einen Flachbild-Sat-TV und einen DVD-Player. Pferde reiten und angeln.
Mīts, Steinbearbeitung
Mīts, SteinbearbeitungSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ist Teil der großen Trutzi-Gruppe – einem Einzel- und Großhandelsunternehmen für Metall, das eine breite Palette von Metallprodukten anbietet, darunter Metallrohre, Metallbleche, Metallkonstruktionen, Stahlträger, Profile, Beschläge, Winkel, Stangen und 3D-Paneelzäune und Zäune.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Vidi, Gasthaus
Vidi, GasthausAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Visi banneri