Autosaimnieks, SIA

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Būvcentrs, Baumarkt
    Būvcentrs, BaumarktInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
    Belameks, Fertigbearbeitungsstoffe
    Belameks, FertigbearbeitungsstoffeFirma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
    K-masti.lv, SIA
    K-masti.lv, SIAWenn Sie einen Fahnenmast in der Nähe Ihres Privathauses oder Ihrer Firma aufstellen möchten, wenn Sie Firmen- oder andere Flaggen benötigen, dann ist K-MASTI.LV der richtige Ort, um zu bekommen, was Sie wollen! Fahnen und Fahnenmasten sind unser Ding!
    Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, Galerie
    Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, GalerieNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
    Vuolake Hotelli, Hotel
    Vuolake Hotelli, HotelVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
    Bekiški, Gasthaus
    Bekiški, GasthausMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
    Kalēji, Gasthaus
    Kalēji, GasthausViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
    ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
    ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
    Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
    Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
    Bruņinieku muiža, Gasthaus
    Bruņinieku muiža, GasthausViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma