KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

J.Soikāna Ludzas mākslas skolas Nautrēnu filiāle

Rogovka, Nautrēnu pagasts, Rēzeknes novads, Latvija
(+371) 26404003
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKunstschulen
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 1741
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 8456
View in catalog : Kunstschulen


ID Rugāji, Tischlerei
ID Rugāji, TischlereiIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Entspannung und Gesundheitszentrum "Imantas" bietet Rehabilitation und Entspannung in der Nähe von einem der schönsten und grünsten Orte in Lettland - Jurkalnes steilen Klippe am Meer in Kurland. Schöne Natur Umgebung entspannen und die heilende Kraft von selbst aus.
Miķeļbāka, Campingplatz
Miķeļbāka, CampingplatzViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Medus veikals, einkaufen
Medus veikals, einkaufenMehr als 30 Sorten von Honig einbringt auf dem Bienengarten Lettland, Bienenwachssalben, Kerzen aus 100% Bienenwachs, Produkte Imkerei (Pollen, Gelee Royale, Propolis, Bienenwachs), Inventar fur Imkerei, Literatur über die Bienenzucht.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Visi banneri