KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Goodwood

Goodwood

Ataugas, Kokneses pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 26777775
(+371) 67221237
Juristische-Person : Selleks, SIA
Eintragungsnummer : 40003533987
Juristische adresse : Emmas iela 28, Rīga, LV-1015
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Uzņēmums SIA "GoodWood" ir dibināts 2007. gadā. Tā pamatdodarbošanās ietver kamīnmalkas ražošanu un tirdzniecību aptverot gan Latvijas, gan Eiropas Savienības tirgu. Šobrīd produkcija tiek realizēta galvenokārt Vācijas un Latvijas tirgos, kā arī ir nodibināti kontakti Lielbritānijā, Lietuvā un arī Ukrainā.

SIA "GoodWood" mērķis ir kļūt par vienu no vadošajiem kvalitatīvas malkas ražotājiem un piegādātājiem Latvijā un Eiropas savienībā. Kopējais realizētās produkcijas apjoms sasniedz aptuveni 10 tūkstošus kubikmetrus mēnesī.

SIA "GoodWood" pievērš lielu uzmanību produkcijas kvalitātei, attīstot un uzlabojot to ar jaunākajām tehnoloģijām un specifiskā tirgus jauninājumiem, kas sevī ietver modernākās kaltēšanas metodes, kā arī dažādus iepakojuma risinājumus, kas produktu padara ērti lietojamu un pārnēsājamu.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKamīnmalka
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 2624
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 4761


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssDas Erholungszentrum “Dridži” lädt alle ein, die das Interesse für Erholung und Tourismus auf dem Lande haben und Ihnen die Unterbringung in gemütlichen Balkenhäusern, die das ganze Komfort haben. Für besondere Festlichkeiten steht Ihnen unser Gästehaus zur Verfügung, von dem man eine unvergessliche Aussicht auf den malerischen Dridži See werfen kann.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Fotostudijas.lv, Fotostudio
Fotostudijas.lv, FotostudioFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Rubīni, Appartement
Rubīni, AppartementBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIATulityökorttiTyöturvallisuuskorttiCertifikat för heta arbeten Occupational Safety CardHot work certificate
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Raibie logi, Hotel
Raibie logi, HotelViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Visi banneri