KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Paradīzes, Gasthaus

Paradīzes, Gasthaus

Paradīzes, Bērzkalnes pagasts, Balvu novads, Latvija, LV-4590
(+371) 29423688
(+371) 22009975
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Aicinām izbaudīt lauku paradīzi! Nakšņošana lauku mājā līdz pat 40 personām (ar papildvietām). Pirts un pirtnieka pakalpojumi, svinību telpa, atpūta dabā – peldvieta dīķos, makšķerēšana, sporta un atpūtas laukumi. Saimnieki piedāvā nobaudīt žāvētas zivis vai zivju zupu no Jūs pašu iegūtā loma.

Brīvi pieejams WiFi.

Makšķerēšanai 17 zivju dīķi.

"Paradīzēs" varat rīkot arī svētku svinēšanu brīvā dabā un kā arī nakšņot teltīs. Vairāk informācijas par piedāvājumu www.paradizes.lv un Facebook.com lapā
Viesošanos "Paradīzēs" iepriekš piesakiet!

ZIEMA

PARADĪZĒS ir balta, balta, mieru nesoša, meditatīva. Nāc un mēģini noķert savu zelta zivtiņu (zemledus makšķerēšanā). Ja esi siltummīlis, tad Paradīzes piedāvā iekurtu kamīnu, lutināšanu ar karstu pirtiņu un smaržīgās lavandas relaksāciju.

PAVASARIS

PARADĪZĒS ielustē visus - gan jaunos, gan pieredzes bagātos. Te skanīgākās lakstīgalas māca dziedāt un ievilina katru ziedošajās ievās. Te odi vedina uz kuplākajiem pureņu ceriem, un irbju mātes cālēni rāda, kur aug smaržīgākie ceriņi un jasmīni, lai katrs varētu sev sasiet pirtsslotiņu. Bet pirms svarīgajām attīrīšanās procedūrām katram sevi ir Iespēja apliecināt kā visveiklāko, vismanīgāko futbola, volejbola un basketbola, visprecīzāko badmintona spēlētāju. Tad baudīt sulu kūri, lai pēc tam pa mēnesstaclņu dotos uz mīlīgo pirtiņu.

VASARA

PARADĪZĒS visus ieved dabas burvībā. Gan saulīti, gan viesus modina izteiksmīgais zaļo varžu koris. Pirmsbrokastu peldē viesi var rādīt paraugdemonstrējumus divos dīķos. PARADĪZĒS var izlūgties kaut ko skaistu svētelim un baudīt, baudīt: gan D vitamīna uzņemšanu, gan pļavu puķu lasīšanu pirts slotiņām un vainagiem, gan pasūtīt īpašo pirti ar zemeņu SPA.

Vai vēl kaut ko? Lūdzu -visromantiskākās vasaras naktis ir tieši Paradīzēs! Te.katra ieraudzītā krītošā zvaigzne noteikti izpildīs Jūsu vēlēšanos, katrs saulrlets radīs ikvienā mieru un gaišumu un katra griezes dziesma nomierinās un ļaus uzkrāt bagāto un dāsno vasaras spēku. Taču sapņotājiem un cerību ļaudīm Ir iespēja ielūkoties Visuma dzīlēs, vērojot mēnesi un zvaigžņu kopas teleskopā. Vai esi dzirdējis dabas balsi? Pasauc viņu un tā Tev atsauksies ar septiņām un pat vairāk atbalsīm.

RUDENS

PARADĪZĒS pienāk klusi un krāšņi- lapu zelts, sudrabs, ugunīgais sārtums un nomierinošais siltais dzeltenums vēsta par svētkiem - par tiem svētkiem, ko esam nopelnījuši visi- baudīt meža veltes: brūklenes, dzērvenes, pašiem tās bagātīgi salasot savos groziņos tuvējā mežā, un priecāties par karalisko sēņu klājienu sūnu paklājā. Rudens spēku var uzņemt, sēžot pie ugunskura un baudot to īpašo Paradīzes svaigumu un mieru, klausoties aizlidojošo gājputnu saucienos. Putnu ceļš ved uz dienvidiem, cilvēku ceļš - uz nākotni.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGasthäuser in Lettland mehr Details   Bankettsäle mehr Details   Tischdecken mehr DetailsHotels und Unterkunft mehr Details   Zeltplätze mehr DetailsSaunas mehr Details   Pirtnieku pakalpojumi Erholung in der Natur mehr Details   Piknikplätze mehr Details   Angeln mehr Details   Verleih der Boote mehr Details   Peldvietas mehr Details   Sporta laukumi mehr Details   Quads mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 24438
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 525543

Melturi, Hotel
Melturi, HotelDas Hotel "Melturi" lieght in einem malerischen Ort an der Amata. Es gibt günstige Anfahrtsmöglichkeiten und ein Parktplatz. Im Hotel gibt es bequeme ein- und zweisitzge Schlafizimmer, eine Sauna mit dem Schwimmbecken un Kaminsaal. Fur die Geschaftsleute bieten wir einen Koferenzsall an.
Ārijas stādaudzētava, Pflanzenzucht
Ārijas stādaudzētava, PflanzenzuchtĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Mārcienas muiža, SPA hotel
Mārcienas muiža, SPA hotelMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Jaunsvelmes, Gasthaus
Jaunsvelmes, GasthausJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Nemuno Turas, Gasthaus
Nemuno Turas, GasthausEin modernes Gehöft in einer ruhigen Siedlung in der Nähe von Kaunas. Es werden Erholungsprogramme veranstaltet, wie auch Familienfeste, Gesundheitsprogramme, Seminare.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissCar Service,Fahrwerk zu reparieren. Cars dignostik und Reparatur. Motoreninstandsetzung. Zahnriemen und Belting ändern. Getriebe Reparaturen. Quick Ölwechsel. Bremsanlage Reparaturen. Schweißen. Starter und Generator zu
Visi banneri