KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Kandavas Amatniecības centrs

Kandavas Amatniecības centrs

Talsu iela 11, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 26018067
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Atrašanās vieta: Kandavas novada muzeja 2.stāvā.

Amatniecības centrā ir pieejama informācija par Kandavas novada amatniekiem, rokdarbniekiem un mājražotājiem. Amatniecības centrs ir kā starpnieks starp izgatavotāju un pasūtītāju.

No septembra līdz maija beigām tiek organizētas bezmaksas rokdarbu nodarbības.

Gleznošana pieaugušajiem, kuru vada māksliniece Lia Kiršteina.

Amatniecības centra telpas ir pieejamas jebkuram meistaram, ja ir nepieciešamas nodarbību telpas.

Amatniecības centrā no septembra beigām sāk darboties atvērtā darbnīca „No zīles līdz kafijai”, kur ik viens interesents var ņemt dalību ozolzīļu kafijas izgatavošanas procesā.

Amatniecības centrs organizē dažādas meistarklases, piemēram, polimērmālu rotu izgatavošanā, sapņuķērāju izgatavošanā, personilizētu glāžu izgatavošanā u.c. Iespējams meistarklasi noorganizēt arī kādā citā vietā, to iepriekš saskaņojot.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHandwerk
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 4168
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 19743


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Petarde LTD, Pyrotechnik
Petarde LTD, PyrotechnikPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
LEAnD, SIA, Buchhaltung
LEAnD, SIA, BuchhaltungMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Ezernieki, Gasthaus
Ezernieki, GasthausViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Jost Residence, Gasthaus
Jost Residence, GasthausLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Visi banneri