KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Septiņas dienas, mozaīka

Septiņas dienas, mozaīka

Lielā iela 25, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Māksliniece: Jeļena Kažoka (Olaine).

Lielformāta darbs mozaīkas tehnikā uz mājas fasādes vairāk kā 20 kvadrātmetri liels. Darba tapšanā piedalījās Kandavas 2015.gada Mākslas plenēra gandrīz visi 50 dalībnieki,- kandavnieki un Jelgavas mākslinieki u.c. cilvēki, kas vēlējās.
Mozaīka "Septiņas dienas" attēlo tās septiņas dienas, kuras katru nedēļu paskrien mums garām, kādas šīs dienas izskatās kandavnieku un Kandavas viesu acīm.
Attēlā var saskatīt sievieti, kura simbolizē mīlestību, kura ir kā upe, kas plūst, čalo, nekad neapstājas. Var saskatīt vīrieti stipru kā ozolu, kas satur kopā ģimeni, kas ir balsts. Un arī dažādus Kandavas simbolus, Kandavas īpašās un ļoti ikdienišķās lietas - pakalnus, čužas ziedus, ozolzīļu kafiju...
Septiņas dienas ir arī tās, kurās pēc nostāstiem Dievs radīja pasauli, bet plenēra dalībnieki tieši septiņās dienās paveica šo lielo mākslas darbu.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSehenswürdigkeiten
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 2929
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 14261


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Zaļie ābolīši, Gasthaus
Zaļie ābolīši, GasthausViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Bieriņi, Landgut
Bieriņi, LandgutLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Dimzas, Pflanzenzucht
Dimzas, PflanzenzuchtStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Miedziņš, einkaufen
Miedziņš, einkaufenViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Gintus, SIA, Feldmesskunst
Gintus, SIA, FeldmesskunstSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Zanzibāra, Campingplatz
Zanzibāra, CampingplatzKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv bietet neue auto spare Dalal jedes Auto können Sie schnell und einfach kaufen keine neuen Kfz-Teile, Zubehör, Öl und alle notwendigen Medien für Ihr Auto.
RD Met, SIA, Metallbearbeitung
RD Met, SIA, MetallbearbeitungSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Visi banneri