KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Variebas muiža

Variebas muiža

29,7 km no Kandavas, Vānes pagasts, Tukuma novads, Latvija
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Adrese: "Veldres", Vānes pagasts, Kandavas novads

Variebu muiža 1561.g. piederēja pie muižu kompleksa, ko pēdējais Livonijas ordeņa mestrs un pirmais Kurzemes hercogs Gothards Ketlers piešķīra savam padomniekam Solomonam Heningam. Heninga pēctečiem muiža piederēja līdz 1702.g. 1667.g. īpašums starp mantiniekiem tika sadalīts Vec- un Jaunvariebu muižās, kas 1830.g. tika atkal apvienotas. 1844.g. Variebu muiža nonāca fon Hānu dzimtas īpašumā un tika pievienota Aizupes muižai.
Literatūra: Baltisches historisches Ortslexikon – Koeln, 1990, S.682

Mūsdienās saglabājies Variebas muižas ēku komplekss - alus brūzis (veikals), saimniecības ēka, kas celta 1830. gadā, kalpu māja ("Malenieki). Variebas muižas parkā ir vairāki svešzemju sugu koki.
Netālu atrodas Imulas krasta dolomītu kraujas.

Muiža ir privātīpašums!

Attēlā: Variebas muižas brūzis, kas darbojies līdz Pirmajam pasaules karam.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortLandgüter
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 3568
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 41175


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
D.C.S. SIA, Versetzung Service
D.C.S. SIA, Versetzung ServiceD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Rīgas Logi, Türen und Fenster
Rīgas Logi, Türen und FensterMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Dārziņi, Pferdehof
Dārziņi, PferdehofZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Gintus, SIA, Feldmesskunst
Gintus, SIA, FeldmesskunstSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
A-Puce, SIA, CWT offizieller Vertreter in Lettland
A-Puce, SIA, CWT offizieller Vertreter in LettlandŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāTrauerfeier in Riga, Beerdigung in Lettland, Feuerbestattung und Feuerbestattung. Organisation von Rückführungsdiensten. Leichenschauhaus und Katafalk.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Neptūns, Restaurant
Neptūns, RestaurantRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Visi banneri