Zygon Baltic Consulting, Lehrgang

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 1889
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 426
    View in catalog : Einrichtungen der Erwachsenenbildung

    Jura putni, Museum
    Jura putni, MuseumKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
    Kristus Karaļa kalns, Berg
    Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
    Jaunzemi, lauku sēta
    Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
    SAKA - S, Möbel
    SAKA - S, MöbelMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
    Albatross SPA
    Albatross SPADer Albatros SPA-Erholungskomplex verfügt über ein 25-m-Schwimmbecken mit drei Bahnen und einer Wassertemperatur von 28 ° C. Die Tiefe des Beckens am flachen Ende beträgt 1 Meter, in der Mitte 1,5 Meter, am tiefsten Ende 2 Meter, a 7 m Kinderbecken mit einer Wassertemperatur von 32 °C, durchschnittliche Tiefe 0,5 Meter, Sauna und Dampfbad
    Mavia, SIA
    Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
    Neptūns, Restaurant
    Neptūns, RestaurantRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
    Titan, fitnesa klubs
    Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
    VEIPRO, SIA, Schuppen und Schuppenreparatur
    VEIPRO, SIA, Schuppen und SchuppenreparaturWir produzieren, verkaufen und warten sowohl automatische als auch manuelle elektronische Waagen und Wägesysteme. Wir arbeiten mit den weltweit führenden Herstellern von Waagen und Waagenkomponenten zusammen, um qualitativ hochwertige Produkte und Dienstleistungen für alle Geschäftsbereiche bereitzustellen.
    Vidi, Gasthaus
    Vidi, GasthausAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma