KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Pienenīte, Cafe

Atbrīvošanas iela 174, Rēzekne, Latvija
(+371) 64634292
 
AlleAngebotVideo
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortCafes

Statistik:
Ist durchgesehen : 2901
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 21002
View in catalog : Cafes


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Švinkates, Gasthaus
Švinkates, GasthausViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Erebuni, Armenisch Restaurant
Erebuni, Armenisch Restaurant Restorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Vila VAKARĖ , Gasthaus
Vila VAKARĖ , GasthausVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdylle für Fischer - drei Ferienhäuser auf den Inseln eines 33 ha großen Stausees. Kommerzangeln.
Visi banneri