KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Vides tehnika, SIA

Vides tehnika, SIA

Čuibes iela 6, 1. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 20004989 - Preču pieejamība noliktavā
(+371) 29903456 - Vispārējie būvniecības materiāli un konsultācijas
(+371) 29611614 - Konsultācijas par siltumizolācijas materiāliem
Juristische-Person : Vides tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava
Eintragungsnummer : 40103191846
Juristische adresse : Čuibes iela 6
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Uzņēmums dibināts 2008. gadā un ir viens no vadošajiem nozares uzņēmumiem Latvijā, un tā misija ir piedāvāt saviem klientiem ilgtspējīgus un profesionālus tehniskos risinājumus, iekārtas ēku siltināšanai, kā arī augstākās kvalitātes materiālus no pasaulē vadošajiem siltumizolācijas materiālu ražotājiem.

Mūsu piedāvātajā siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši pielietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

Saviem klientiem piedāvājam ne tikai pilnīgu siltumizolācijas materiālu, to iestrādes iekārtu un komplektējošo materiālu klāstu, bet arī kopā ar saviem sadarbības partneriem veicam augstas kvalitātes ēku siltināšanas darbus visā Latvijā.

Apvienojot nozares speciālistus, esam izveidojuši Latvijā labāko un zinošāko, siltināšanas un siltumapgādes ekspertu komandu. Mūsu speciālisti palīdzēs rast piemērotākos risinājumus atbilstoši Jūsu vēlmēm, vajadzībām un iespējām.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortWärmeisolierung, Wärmedämmstoffe    Ekovates tirdzniecība (Ökowatte) mehr Details   Ekovate HK 35 mehr Details   Minerālvate KNAUF (Minerālvate) mehr Details   Dampfsperrmaterialien mehr Details   Kokšķiedras vate    Holzfaserplatten mehr Details   Holzfaserplatten    Kokšķiedras celtniecības sistēmas    Kaņepju siltumizolācijas plāksnes Ausrüstung zum Aufbringen von Wärmedämmstoffen mehr Details   Hidrosējas iekārtas    Siltumizolācijas iekārtu tehniskā apkope Arbeiten der Wärmeisolation    Ecowool Verlegung mehr Details   Mineralwolle legen mehr Detailsampfisolationsmembranen    HK 35 iestrāde Hanfwolle Beramās vates PAROC (Beramās vates) Wärmedämmwolle Holzfaser-Wärmedämmung Beramās vates Dampfsperre Klebstoffe, Kleber Līmlentes, izolācijas lentes Baustoffe, Verkauf von Baustoffen Baumaterialien, Baukonstruktionen Apdares materiālu tirdzniecība (Materialien der Bearbeitung) Wärmedämmung, Installation von Wärmedämmstoffen, Gießen und Befüllen mit Wärmedämmstoffen Energoaudits Iekrāvēji Ekskavatori Ekskavatora pakalpojumi Wärmedämmung aller Arten von Konstruktionen Wärmedämmung der Gebäude Putustikla šķembas Magnesitplatten Sniega tīrītāji Luftspalt-Wärmedämmstoffe Dachbahnen Membranen für Wände
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 35784
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 643993

Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
Aivars-K, Steinbearbeitung
Aivars-K, SteinbearbeitungAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Stieress, Campingplatz
Stieress, CampingplatzDer Campingplatz liegt 110 km von Riga entfernt. In Upesgrīva (Sloka - Talsi P131 An der Seite der Straße) 50 km von Tukums. Der Campingplatz bietet gleichzeitig Platz und Unterkunft.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktive Freizeit, Skifahren und Snowboarden Bergskipisten, Langlauf, Verleih von Winterausrüstung, Skilehrer, Unterkunft
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
RUSSO-BALT, Autoanhänger und Anhänger
RUSSO-BALT, Autoanhänger und AnhängerRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Visi banneri