KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Rudzīši, SIA, Holzbearbeitung

Rudzīši, Matīšu pagasts, Valmieras novads, Latvija, LV-4210
(+371) 29293780
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHolzbearbeiteung

Statistik:
Ist durchgesehen : 4051
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 27447
View in catalog : Holzbearbeiteung


Pļavnieki, tierklinik
Pļavnieki, tierklinikMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
EST Tehnoloģijas, SIA, Handel und Reparatur von Waagen
EST Tehnoloģijas, SIA, Handel und Reparatur von WaagenHandel und Reparatur aller Arten von Waagen. Waagen für Handel, Haushalt, Lager, Medizin, Stapelservice, Labore und vieles mehr.
Embūtes muiža, Gasthaus
Embūtes muiža, GasthausNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Rakstā, einkaufen
Rakstā, einkaufenEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Valteri, Gasthaus
Valteri, GasthausViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
ALAUŠYNĖ , Gasthaus
ALAUŠYNĖ , GasthausGemütliche Zimmer. Unser Kaffehaus ist sehr auf europäisches kulinarisches Zeichen der Litauensregion Aukštaitija stolz. Veranstaltung von Ausflügen.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Visi banneri