KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Klivet, tierklinik

Klivet, tierklinik

Lokomotīves iela 100, Rīga, Latvija, LV-1057
(+371) 67188766
(+371) 26475461
(+371) 26897656 - mājas izsaukumi pēc iepriekšēja pieraksta
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Ķengaragā kaķi un suņi ir ieguvuši jaunu veterināro klīniku. Labvēlīga atmosfēra, zinoši un sen praktizējoši ārsti, sniedz visu veidu pakalpojumus, laboratoriskos izmeklējumus, operācijas gan ķirurģijā, gan terapijā. Nav aizmirsti arī sīkie grauzēji, putni un bites. Zobus tīra ar ultraskaņu, bet vecas, nedzīstošas brūces labi dziedē lāzera terapija. Daudzu publikāciju autore – terapeite Ž. Daņiseviča veiksmīgi ārstē alerģiskās kaites ar fitoterapeitiskiem medikamentiem, kad citi līdzekļi nedod rezultātus, kā arī palīdz normāli dzīvot audzēju pārņemtos dzīvniekus. Nepieciešamības gadījumā sniedzam pakalpojumus izbraucot mājās. Ja pienācis vecums un laiks šķirties, mēs to veicam profesionāli un humāni. Nāciet, būsiet mīļi gaidīti un laipni apkalpoti! Dr. Žanna Daniseviča – terapeite ar pieredzi. Sekmīgi ārstē arī sīkos grauzējus, putnus un bites. Veiksmīgi pielieto fitoterapiju un lāzeru mazo dzīvnieku ārstēšanā. Dr. Dmitrijs Mihailovs – jauns, spējīgs ķirurgs. Ļoti labi rezultāti stomatoloģijā un mutes dobuma higiēnā. Zobu higiēnai izmanto ultraskaņas aparātu.
Brands
ROYAL CANINHILLSSPECIFICVirbac
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAlles für Haustiere Veterinärkliniken, Service mehr Details   Veterinärverfahren    Veterinärmanipulationen    Tierärtze, Veterinärgehilfe    Ausstellung und Ausführung von Veterinärdokumenten Zoo Waren, Zoohandlungen    Profesionālā dzīvnieku barība    Ārstnieciskā dzīvnieku barība Dzīvnieku stacionārs Impfung von Tieren    Impfung von Kaninchen    Vakcīna pret dermatomikozēm (kailo ēdi)    Vakcīna pret trakumsērgu    Komplexer Impfstoff für Katzen    Komplexer Impfstoff für Hunde    Vakcīna pret trakumsērgu Veterinārā terapija Veterināra mājas vizītes Veterināra konsultācijas Gefrierschrank für Leichenschauhaus Veterinärchirurgie, tierärztliche Operationen Unfallchirurgie bei Tieren    Acs plakstiņu korekcijas    Kaiserschnitt    Ķeizargrieziens kucei    Sterilisation, Kastration von Tieren    Ķeizargrieziens kaķenei    Kaķenes sterilizācija    Runča kastrācija Veterinärapotheken mehr Details   Tierarzneimittel für Tiere    Mikrochips für Tiere Uroloģija Zobu slimību ārstēšana    Zahnsteinentfernung mit Ultraschalltieren Dzīvnieku eitanāzija Laboranalysen    Veterinārās urīna analīzes    Veterinārās asins analīzes Friseursalone für Tiere
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 52451
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1510860

Zāģeri, Gasthaus
Zāģeri, GasthausBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Kalves, Gasthaus
Kalves, GasthausBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und Renovierungen
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und RenovierungenR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Mārkulīči, ein Ort für Jagdsport und Erholung
Mārkulīči, ein Ort für Jagdsport und ErholungAuf den Außenschießständen von Mārkulīči können Sie verschiedene Jagdwaffen und Bogenschießen ausprobieren und sich von einem erfahrenen Schießlehrer Wissen aneignen. Es gibt Sportplätze, eine außergewöhnliche Freifallschaukel sowie die Möglichkeit, in einem gemütlichen Gasthaus mit Sauna zu übernachten.
Lantus, Landgut
Lantus, LandgutAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Visi banneri