Titan, fitnesa klubs

Beschreibung
Kluba mēneša apmeklējuma cena ar noslēgtu kontraktu uz 12 mēnešiem. Pilna laika Maksa mēnesī - Ls 25 Apmeklējuma laiks - bez laika ierobežojuma Ar laika ierobežojumu Maksa mēnesī - Ls 20 Apmeklējuma laiks: darba dienās no 7:00 - 17:00 un no 21:00 - 23:00, sestdienās un svētdienās - bez laika ierobežojuma. Dienas laika Maksa mēnesī - Ls 15 Apmeklējuma laiks: darba dienās no 11:00 - 17:00, sestdienās un svētdienās - bez laika ierobežojuma. Kluba mēneša apmeklējuma cena ar noslēgtu kontraktu uz 6 mēnešiem Pilna laika Maksa mēnesī - Ls 30 Apmeklējuma laiks - bez laika ierobežojuma. Ar laika ierobežojumu Maksa mēnesī - Ls 25 Apmeklējuma laiks: darba dienās no 7:00 - 17:00 un no 21:00 - 23:00, sestdienās un svētdienās - bez laika ierobežojuma. Dienas laika Maksa mēnesī - Ls 20 Apmeklējuma laiks: darba dienās no 11:00 - 17:00, sestdienās un svētdienās - bez laika ierobežojuma.
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 63970
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 360300
    Pils, viesu nams un kafejnīca
    Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
    Ungurmuiža, Gasthaus
    Ungurmuiža, GasthausUngurmuiža ist ein harmonisches Ensemble von Holzgebäuden aus dem 18. Jahrhundert, umgeben von riesigen Eichen, und nimmt einen wichtigen Platz im Erbe der lettischen Kulturdenkmäler ein. Es wurde 1732 von Baron von Kampenhausen als Wohnsitz seiner Familie erbaut, und heute sind in Lettland keine ähnlichen barocken Holzgebäude erhalten, deren Innenräume so reich mit Wandmalereien geschmückt sind. Modern ausgestattet, wird es für Ihre Freizeit, Feiern und Seminare geschaffen. Genießen Sie die besondere Atmosphäre des Gutshofes bei einem Spaziergang durch den Park unter den riesigen Eichen oder beim Teetrinken im prächtigen Teepavillon.
    Dalss & Co
    Dalss & CoHaus- und Gartenprodukte, Blumenzwiebeln, Knollen, Rhizome, Stauden in Töpfen, Hortensien, Kräutern, Kräutern, Pilzen, Myzel, Baumsetzlingen. Heimtextilien, Bettwäsche, Geschirr und vieles mehr.
    Līcīši, lauku sēta
    Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
    Uldis Kleins, akmeņkalis
    Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
    Madaras, Rasthaus
    Madaras, RasthausAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
    220.lv, einkaufen
    220.lv, einkaufen220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
    INSAFE, SIA
    INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
    Hotel KOLUMBS, Hotel
    Hotel KOLUMBS, HotelGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
    DāvanuServiss.lv
    DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma