KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Robežnieki kokaudzētava

Robežnieki kokaudzētava

Dzirnavas, Strazdes pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3291
(+371) 26153635
(+371) 29175483
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung
Mūsu saimniecības nozare ir dekoratīvo stādu pavairošana, audzēšana un tirdzniecība. Piedāvājam plašu skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortimentu. Pie mums Jūs atradīsiet 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumus, kā arī ap 200 ziemciešu puķu nosaukumus. Katru gadu papildinām mūsu sortimentu ar jauniem, Latvijā ziemojošiem augiem. Stādi tiek piedāvāti plastmasas konteineros (podiņos), kas nodrošina stādu realizāciju visu veģetācijas periodu no agra pavasara līdz vēlam rudenim. Esam neliela ģimenes kokaudzētava ar stabilu vietu Latvijas kokaudzētavu saimē. Salīdzinoši īsā laikā esam ieguvuši daudzu klientu uzticību, kuri pie mums brauc iegādāties stādus ne tikai no Latvijas daudziem novadiem. Esam ieinteresējuši pircējus arī no Krievijas, Lietuvas un Igaunijas. Savus klientus cenšamies piesaistīt ar labu stādu kvalitāti un, iespēju robežās, individuālu pieeju katram. Palīdzam piemeklēt vispiemērotākos augus, respektējot pircēju vēlmes un situāciju viņu dārzā. Diemžēl pavasara lielajā stādu iegādes "maratonā" ne vienmēr spējam katram pievērst pienācīgu uzmanību, tādēļ īpaši aicinām pie mums arī pēc Līgo svētkiem. Ziedošie lapu krūmi būs viskrāšņākie, un mums atliks vairāk laika konsultācijām par iegādājamo stādu īpatnībām. Atcerēsimies, ka stādus ieaudzētus podos, varat droši stādīt no agra pavasara līdz vēlam rudenim, kamēr zeme vēl nav sasalusi. Mums ir svarīgi, lai Jūs būtu apmierināti, jo vēlamies iegūt Jūsu uzticību un ceram uz ilgtermiņa sadarbību. LAIPNI LŪDZAM APMEKLĒT MŪSU KOKAUDZĒTAVU!
Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPflanzenzucht mehr DetailsBaumschulen mehr DetailsApstādījumi Samen und Pflanzen Wnterfeste mehr DetailsRododendren mehr DetailsLaubbäume mehr DetailsNadelbäume mehr Details   Fichten mehr Details   Hochstammbäume mehr Details   Thuja mehr DetailsDekoratīvo krūmu stādi mehr DetailsContainersetzlinge mehr DetailsHandel mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 46819
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 553779

Otafs, glasereien
Otafs, glasereienOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
FINLAT
FINLATKonsumentenkredit, Kreditumfinanzierung, Refinanzierung, Immobilienpfandkredit, Autopfandkredit, Autokaufkredit, Autoleasing, Firmenkredit, Existenzgründungskredit, Schuldentilgungskredit, Bauerkredit, Factoring/Rechnung, Finanzierung von Entwicklungsprojekten, interessante IT-Finanzierung von Start-ups, Darlehen gegen Grundpfandrecht.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIADie Haupttätigkeitsrichtungen des Unternehmens sind Entwurf, Lieferung und Montage von Anlagen zur biologischen Abwasseraufbereitung, Lieferung und Montage von Holzlauben und Gartenhäusern sowie technischer Kommunikationsbau.
Waldmeisteri, Gasthaus
Waldmeisteri, GasthausJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
A-Puce, SIA, CWT offizieller Vertreter in Lettland
A-Puce, SIA, CWT offizieller Vertreter in LettlandŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Klivet, tierklinik
Klivet, tierklinikVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Porto Resort, Hotel
 Porto Resort, HotelPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
EXI, Möbel
EXI, MöbelLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Visi banneri