KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Papīra maisiņu fabrika, SIA

Papīra maisiņu fabrika, SIA

Ulbrokas iela 42a, Rīga, Latvija, LV-1021
(+371) 28379919
(+371) 67160580
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPapīra maisiņiWerbungSouvenire der WerbungVerpackung

Statistik:
Ist durchgesehen : 9670
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 131372
View in catalog : Papīra maisiņi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Skrundas muiža, Hotel
Skrundas muiža, HotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIABau von Saunen in Häusern und Wohnungen, Saunen, Dampfbädern, Hamams, Elektro- und Holzsaunaöfen, Dampfgeneratoren und anderen Saunageräten
Virškalni, ZS, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Virškalni, ZS, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Zaļie Atvari, Gasthaus
Zaļie Atvari, GasthausZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Hotel De Lita, Hotel
Hotel De Lita, HotelVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Trīs pēdas, aplīmēšana, Design
Trīs pēdas, aplīmēšana, DesignAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Būvcentrs, Baumarkt
Būvcentrs, BaumarktInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Bērnu sala, Kinderwaren
Bērnu sala, KinderwarenBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Visi banneri